حجم فایل : 1.1 MB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 58 ضوابط و استانداردهای فرایند خدمات غذایی - ظاهر و مخلفات غذا - تنوع غذایی - امکان انتخاب نوع غذا - نحوه چیدمان و سرو غذا - ظروف و سینی مورد استفاده در توزیع غذا - نحوه پذیرایی از بیمار - تکریم و احترام به بیمار ضوابط عقد قرارداد واگذاری تهیه و طبخ غذای بیمارستان به پیمانکار کارشناس تغذیه معاونت درمان به عنوان نماینده فنی دانشگاه در جلسات مناقصه حضور دارد.کارشناس تغذیه و کارشناس بهداشت.
کتاب صوتی دخترک کبریت فروش اثر هانس کریستیان آندرسن
دانلود پاورپوینت طبقه بندی مشاغل
دانلود پاورپوینت طبقه بندی اقتصادی هزینه در دستگاههای دولتی
دانلود پاورپوینت ضوابط و استانداردهای فرایند خدمات غذایی
دانلود پاورپوینت ضمانت ، موظف بودن به انجام کاری، مواخذه وبازخواست
دانلود پاورپوینت ضعف حسابدهی accountability در طرح تحول سلامت
دانلود پاورپوینت ضرورت ها و رویکردهای برنامه ریزی منطقه ای فضایی
ضوابط ,غذایی ,غذا ,خدمات ,استانداردهای ,کارشناس ,خدمات غذایی ,فرایند خدمات ,استانداردهای فرایند ,ضوابط و ,و استانداردهای ,فرایند خدمات غذایی ,استانداردهای فرایند خدمات
درباره این سایت